Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • _|_

    @optionmaster , YOU RULE!!! Volim tvoj koment na "piskaralo" u vezi recenzije i kritike bloga. Pogotovo ovo; "..i tvoja loserska faca sa tifusarskom frizuricom ..." od toga su mi suze dosle od smijeha. Pozdrav!

    avatar

    21.01.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • _|_

    btw, citam redovito, al ne trejdam redovito, mozda 2-3 mjesecno.

    avatar

    21.01.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Baš sam nešto o skupljanju podataka napisao ranije i kao što se vidi to im nikako ne ide u prilog,ma kako god odlučili.Ipak mislim da su sve te velike firme pod patronatom tajnih službi koje im u interesu"državne sigurnosti" nameću neka pravila.Kakvoga bi interesa imao GOOGLE zadržavati sve snimljene pretrage sa pripadajućim adresama 30!!!godina...sigurno ne radi marketinških potreba...kao uostalom i svih telekomunikacijskih tvrtki u svim zemljama koje su dužne omogućiti prisluškivanja i praćenja,odnosno čak i hardverski ugrađivati takve mogućnosti..kao npr.proizvođači mobitela gdje je prisluškivanje moguće čak i ako je mobitel isključen,tako da se daljinski aktivira i posluži kao buba u prostoriju u kojoj se mobitel nalazi.Jedina mogućnost da se to spriječi je izvaditi bateriju.Katastrofa,još malo pa će nam ugraditi kodove pod kožu kako bi mogli pratiti i kretanje svakoga pojedinca.Na žalost ovo je sve manje tema SF horora,a sve više stvarnost.

    avatar

    21.01.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    @Bred, hvala na podrsci iako kao pravi kontrarijanac (kad te hvale pospi se pepelom) dopusti da sam sebe kritiziram jer iako sam u trejdanju cvrst i discipliniran, na blogu mi je previse lako dignuti tlak i onda explodiram i kao i u spomenutom slucaju malo i pretjeram! Jednom mi je Felix dobro napisao na jedan moj takav outburst (u jeku sukoba sa Anarhistima koji su nas bili opsjeli) -"I ONDA SE CUDIS KAJ TE NAPADAJU?!" Zahvaljujem i Felixu i tebi i Cartmanu i svima koji imate simpatije ili bar razumjevanje za moje emocionalne outburst-e tj. "napadacke obrane" te vrste na blogu koje su doduse rijetke i bez sumnje donekle izazvane i mojom secernom bolesti kao sto to lijepo pise u knjizi koju citam :"Diabetes for Dummies"! @FELIX: potpuno si u pravu, a znas onu o SOnyevom programu koji su kriomice stavljali na svaki MUZICKI CD tako da imaju kontrolu kad ga slusas na PCju i da im internetom javlja (ko zna sta, valjda ako si ga kopirao ili rippao MP3 ili sta ja znam..) SAmo sam cuo vijest da su ih tuzili za taj spyware koji se kopira svakom ko je bar jednom slusao neki CD Sonyeve produkcije! I sve tako..

    avatar

    21.01.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Ma katastrofa,ne prođe dan,a da za moj spyware exterminator nema posla.I u guzicu bi ti se zavukli samo da nešto prodaju!

    avatar

    22.01.2006. (00:02)    -   -   -   -  

  • _|_

    Ih, I hate the darn thing. Jednom mi je jedan inzinjer rekao da je najbolja internet security solucija da se kablel iskopca. he he...Kad je vec pomenut privacy, radio sam pred skoro desetak godina sa Texas Instruments "Tiris" ili ponekad zvanim "Tifris" sistemom, sto se u danasnje vrijeme zove RFID. Pratim dosta to te stvarno nemogu zamislit sto ce biti za desetak godina...najbolje u pecinu otic i vratit se u kamono doba. Zamisli recimo RFID u vozackoj dozvoli?

    avatar

    22.01.2006. (03:16)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    E sad, ja sam sindromiran pa isto popizdim; šta sad ako se sretnemo - svijet je malen - hoće li pasti krv? Glupo. Bred, poslao si prostački kometar na moj blog - koji čitaju djeca a obrisao moj, koji svako dijete može pročitati bez traume. Felix, vidiš kako serem, jer jutarnji.hr je objavio sliku Newyorcankinog djeteta - kaj to nije trauma? Priznajem taj zajeb, premda nije moj. I još nešto, meni je fajtanje hobi.

    avatar

    22.01.2006. (11:22)    -   -   -   -  

  • _|_

    Zbog postovanja prema OptionMasteru, necu u njegovom "dvoristu" komentirati i raditi smece.

    avatar

    22.01.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...